logo

(Senior) Tax Manager Real Estate - PwC


Amsterdam -
In een multidisciplinaire omgeving begeleid je (internationale) klanten bij de grootste en meest complexe vastgoedtransacties. Je adviseert binnen de volledige cyclus van een vastgoedinvestering.


Ben je een talentvolle en ambitieuze Tax professional met ervaring binnen Real Estate? Dan komen wij graag met je in contact! Vanwege de sterke groei van de praktijk is er behoefte het Real Estate team te versterken.

Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht;
  • Je hebt 6 tot 9 jaar werkervaring als belastingadviseur, advocaat-belastingkundige;
  • Je beschikt over diepgaande, inhoudelijke kennis van de Nederlandse fiscaliteit in brede zin;
  • Bij voorkeur ervaring met BTW, overdrachtsbelasting en/of met Europese/internationale fiscaliteit;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Je hebt grote affiniteit met de vastgoedpraktijk en/of internationaal vermogensbeheer;
  • Je bent een enthousiaste en bevlogen teamspeler

Hoe ziet je werk eruit?
In een multidisciplinaire omgeving begeleid je (internationale) klanten bij de grootste en meest complexe vastgoedtransacties. Je adviseert binnen de volledige cyclus van een vastgoedinvestering. Dit betreft structurering en due diligence alsmede fiscale optimalisatie bij exploitatie en verkoop. Jouw focus ligt op de fiscale structurering van Nederlandse en internationale vastgoedinvesteringen, waarbij je adviseert over een breed scala aan fiscale aspecten, waaronder vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting, overdrachtsbelasting alsmede Europese en internationale belastingrecht. Je werkt in veel gevallen nauw samen met buitenlandse collega’s en collega’s in andere disciplines waaronder taxateurs en transactieadviseurs.

Wat bieden we je?
Jouw carrière is wat het is: van jou. j bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Bij PwC kun je rekenen op een afwisselende baan in een internationale, dynamische omgeving. We zijn een van ’s werelds grootste financiële dienstverleners; ruimte genoeg dus om door te groeien. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We begeleiden je daarbij met interne en externe opleidingen en een persoonlijke coach, met wie je je wensen en ambities bespreekt. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.

Verder bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, 30 vakantiedagen, laptop en smartphone, een deels premievrij pensioen en een leaseauto.

Wie zijn we?
Wij zijn PwC, opgericht in 1849. Door verschillende fusies zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde zakelijke dienstverlener met activiteiten op het gebied van Digital Technology, Assurance, Tax en Advisory. Wij bedienen een breed scala aan sectoren en klanten.

Wij hebben 223.000 mensen in dienst, verdeeld over 157 landen. Bij PwC Nederland werken in totaal ruim 5.000 mensen. Ons bestaansrecht en onze purpose is ‘building trust in society en solving important problems’. Dit uit zich in onze manier van werken en in wie wij zijn, waarbij onze waarden – Act with integrity, Make a difference, Care, Work together en Reimagine the possible – centraal staan. Meer achtergrondinformatie over ons vind je op onze website. 

Het Real Estate team van PwC Tax bestaat uit circa 70 professionals en behoort tot de absolute top van de markt op het gebied van de fiscale vastgoed advisering. Het team adviseert zowel nationale als internationale cliënten over vastgoed en fiscaliteit. Tot de klanten behoren beursgenoteerde vastgoedfondsen, vermogensbeheerders, projectontwikkelaars, institutionele investeerders, financiers en private investeringsmaatschappijen (private equity en hedge fondsen).

Het Real Estate Tax team in Amsterdam speelt een vooraanstaande rol in het Global Real Estate Network van PwC, waarbinnen intensief wordt samengewerkt en met grote regelmaat seminars, trainingen en andere activiteiten en internationale bijeenkomsten worden georganiseerd.

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:

Bij vragen bel of mail gerust.

contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Desi de Bruin Msc
Senior Recruiter Tax & Legal
t. +31 (0)88 792 62 03
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van (Senior) Tax Manager Real Estate bij PwC in Amsterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

 
 
Vacature geplaatst op 9-1-2019