logo

Project Controller - ´s Heeren Loo zorggroep


Julianadorp, Noordwijk of Monster -
Ben jij een gedreven Financial met kennis over het vakgebied Vastgoed? Onderscheid jij je door een scherp analytisch vermogen en accuratesse? Heb jij een hbo-opleiding op bedrijfseconomisch gebied? Lees dan verder.


Ben jij een gedreven Financial met kennis over het vakgebied Vastgoed? Onderscheid jij je door een scherp analytisch vermogen en accuratesse? Heb jij een hbo-opleiding op bedrijfseconomisch gebied? Lees dan verder.

's Heeren Loo zoekt per 1 februari 2018 in Julianadorp, Noordwijk en Monster een:

Project Controller
32-36 uur

Jij gaat als de spil in de informatievoorziening van Vastgoed de (financiële) informatie genereren en vertalen naar de Vastgoed operatie. Afhankelijk van je woonplaats krijg je Monster, Noordwijk of Julianadorp als standplaats en bezoek je regelmatig de andere locaties.

Je stelt rapportages op voor de projectleiders en het management van de afdeling Vastgoed en adviseert hen over deze rapportages. Daarnaast stel je ook de projectbegrotingen op, bewaak je de uitvoering ervan en zorg je voor een goede administratieve afhandeling in samenwerking met de financiële administratie. Tot slot lever je een bijdrage aan het verbeteren van de werkprocessen van het bedrijfsbureau en de afdeling Vastgoed.

Aan het meerjaren-Vastgoedkader werken circa 45 vastgoedprofessionals intensief samen met de zorgcollega’s om de vastgoedportefeuille in lijn te brengen met de cliëntwensen en de bedrijfsmatige randvoorwaarden. Wij zien ons maatschappelijk en duurzaam vastgoed steeds meer als visitekaartje voor onze cliënten en medewerkers. Het bedrijfsbureau van de afdeling Vastgoed draagt zorg voor betrouwbare stuurinformatie en levert adequate ondersteuning bij de uitvoering van de primaire processen.

Wie zijn wij?
De kernactiviteiten van de afdeling Vastgoed richten zich op het beheren, renoveren en ontwikkelen van het vastgoed voor de cliënten van de 's Heeren Loo Zorggroep. Deze activiteiten leiden tot het kopen en verkopen, het huren en verhuren, het bouwen en verbouwen van woningen en voorzieningen ten behoeve van dagbesteding en kantoren. De afdeling Vastgoed beheert in een dynamische zorgomgeving duizend gebouwen en meerdere terreinen. Sterk beïnvloedende factoren hierin zijn het fundamenteel wijzigende vergoedingensysteem en de regelgeving binnen de gehandicaptenzorg.

's Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. 's Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uitmaken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom, gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Functie-eisen:
Wat vragen wij?
Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau op bedrijfseconomisch gebied en je hebt relevante werkervaring. Daarnaast verwachten wij dat je:

  • kennis en inzicht op het gebied van vastgoed;
  • over boekhoudkundige kennis beschikt;
  • goede kennis van Excel en feeling hebt met ICT-systemen;
  • beschikt over analytisch vermogen en bedrijfsmatig inzicht;
  • over goede communicatieve vaardigheden beschikt en creatief bent in het oplossen van problemen;
  • zelfstandig kunt werken en samenwerken;
  • bereid bent om te reizen.


Wat bieden wij?
Wij bieden een veelzijdige en interessante functie met een diversiteit aan werkzaamheden. Er is volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een prettige werkomgeving. We bieden je een tijdelijke overeenkomst voor 12 maanden, waarbij afhankelijk van wederzijdse tevredenheid en mogelijkheden een verlenging tot de mogelijkheden behoort. Het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg in de functie van Medewerker Projectcontrol en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Persoonlijke groei
Binnen ’s Heeren Loo is er alle ruimte voor persoonlijke groei. Wanneer je bij ons komt werken krijg je bijvoorbeeld als medewerker in de zorg toegang tot 'Mijn Leeromgeving'. Daarmee heb je inzicht in en regie over jouw eigen ontwikkeling. Daarnaast staan in 'Mijn Leeromgeving' verschillende leerlijnen die speciaal zijn afgestemd op jouw dagelijks werk. Naast 'Mijn Leeromgeving' bieden we e-learnings aan via GoodHabitz.

Opmerkingen
Gesprekken vinden plaats op 3 januari 2018. 

Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 28 december 2017 via het online sollicitatieformulier

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Léon van de Heg, manager Bedrijfsbureau vastgoed, op telefoonnummer 06-46141386. Kijk op www.sheerenloo.nl voor meer informatie over onze organisatie. 

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Julianadorp, Noordwijk of Monster
Meer informatie:

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Léon van de Heg, manager Bedrijfsbureau vastgoed, op telefoonnummer 06-46141386. Kijk op www.sheerenloo.nl voor meer informatie over onze organisatie. 

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Project Controller bij ´s Heeren Loo zorggroep in Julianadorp, Noordwijk of Monster inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 12-12-2017