logo

(Senior) Manager Real Estate Debt Advisory EY Montesquieu - EY


Amsterdam -
e rol van (Senior) manager is niet alleen gericht op opbouwen van inhoudelijke expertise, je zult ook een groot aandeel hebben in de uitwerking van opdrachten voor relaties, het benaderen van prospects en het opbouwen en onderhouden van financiers in Europa. Je geeft leiding aan het vastgoed team.


Wat voeg je als debt advisor toe aan het verkrijgen van financiering voor mijn vastgoed tegen betere voorwaarden dan ik al heb? Ik heb een groot netwerk en goede relaties met mijn banken, welke alternatieven kun je bij mij introduceren en wat leveren die alternatieven mij potentieel op? Hoe snel kun je mijn huidige financieringsarrangementen beoordelen en de “quick wins” benoemen? Ik wil dit project ontwikkelen, kun je zowel de financiering als de belegger voor me regelen?

Een beknopte samenvatting van aantal vragen dat vrijwel dagelijks bij ons binnenkomt. Vragen gesteld door mensen die veel verstand hebben van hun eigen sector en het runnen van een vastgoedbedrijf in deze dynamische wereld. Sommigen zijn daarbij zeer ervaren in het verkrijgen van de juiste financiering. Sommige relaties daarentegen hebben nauwelijks ervaring met deze strategische en financiële vraagstukken. Beiden gaan op zoek naar ondersteuning met kennis van zaken. Die kennis vinden ze bij EY Montesquieu, waar we al bijna15 jaar klanten actief in vastgoed, uitlopend van particuliere beleggers tot (beursgenoteerde) vastgoedfondsen, bijstaan en adviseren bij het verkrijgen van vastgoed financiering tegen de juiste condities.

De uitdaging
Ter uitbreiding van het team in Amsterdam als gevolg van binnengehaalde opdrachten in de  vastgoedsector werven wij een nieuwe collega. De rol van (Senior) manager is niet alleen gericht op opbouwen van inhoudelijke expertise, je zult ook een groot aandeel hebben in de uitwerking van opdrachten voor relaties, het benaderen van prospects en het opbouwen en onderhouden van financiers in Europa. Je geeft leiding aan het vastgoed team.

Om succesvol te kunnen zijn is het belangrijk dat je navolgende onderdelen beheerst:

 • Benaderen van prospects en verzilveren van kansen (je neemt een bestaand relatie netwerk mee);

 • Begeleiden van relaties bij financieel-strategische- en financieringsvraagstukken op vastgoedgebied;

 • Analyseren van financiële risico’s en het presenteren van aanbevelingen;

 • Zelfstandig uitwerken en implementeren van voorgestelde oplossingen;

 • Verantwoordelijkheid nemen in het projectteam;

 • Uitbouwen en onderhouden netwerk van financiers;

 • Bijhouden van vakinhoudelijke en branche specifieke ontwikkelingen.

Jouw profiel:

 • Een afgeronde opleiding op WO niveau (bij voorkeur in de richting finance of bedrijfskunde);

 • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een consultancy of bancaire functie, en aantoonbaar relevante ervaring in de vastgoed sector.

Verder beschik je over de volgende competenties/ vaardigheden:

 • Je bent in staat een financieel strategisch gesprek te voeren met financieel directeuren en directeur/ eigenaren in de vastgoed sector;

 • Je bent analytisch, nauwkeurig, creatief, kritisch en oplossingsgericht;

 • Je kunt goed omgaan met meerdere opdrachten tegelijk en werkt prima onder tijdsdruk;

 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels;

 • Wordt gezien als een teamplayer;

 • Ervaring met programmeren in Excel is een pré.

Wat we zoeken
We zijn geïnteresseerd in professionals met goede analytische, communicatieve en zeker ook commerciële vaardigheden. Je neemt je netwerk van relevante vastgoed partijen mee, waaruit je opdrachten voor debt- & treasury advisory genereert. Je ziet kansen en handelt ernaar bij onze bestaande portefeuille vastgoed relaties.  Je hebt een interesse  in de ontwikkelingen in de vastgoedsector en bent in staat bent om deze complexe vraagstukken aan te pakken in samenwerking met je team. Je beschikt over inhoudelijke- en projectmanagement capaciteiten.

Wat EY jou bieden kan
EY biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket inclusief flexibel werken en carrière ontwikkeling.  Jouw competenties en interessegebieden zullen daarbij je toekomst bepalen.

Daarnaast bieden we je:

 • Een jong en dynamisch team, waarin de juiste balans is tussen hard werken en het samen vieren van successen. Een team waarin mensen elkaar willen helpen en continu verbeteren;

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende internationale omgeving;

 • Een grote bestaande klanten portefeuille, dito prospect pipeline en een aantal lopende opdrachten;

 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;

 • Standplaats Amsterdam (met EY Montesquieu kantoren in Rotterdam, Eindhoven en Maastricht).

Over EY
Als wereldwijd leider in assurance, tax, transaction en advisory services, bouwen wij met behulp van de financiële producten, expertise en systemen die we ontwikkeld hebben ‘a better working world’. Het is onze overtuiging dat het bieden van training, kansen en creatieve vrijheid, dingen beter maken. We zetten ons in om de meest gepassioneerde mensen aan te nemen en helpen ze in hun verdere ontwikkeling, zo zorgen we dat onze ambitie om in 2020 de beste werkgever te zijn ook een realiteit wordt.

Over EY Montesquieu
EY Montesquieu is een toonaangevend advieskantoor op het gebied van Finance, Treasury en Risk Management. Wij bedienen bedrijven, instellingen en institutionele beleggers door heel Nederland. Wij helpen onze klanten om investeringen gefinancierd te krijgen en bieden haarscherp inzicht in financiële risico’s. We werken vanuit de vestigingen Maastricht en Amsterdam maar kunnen ook aanhaken op andere kantoren van EY.

Build your legacy with us.

Contact
Indien je er van overtuigd bent dat je aan de bovenstaande criteria voldoet, solliciteer dan direct via onderstaande link. 

Voor meer informatie over deze vacature of de procedure kun je contact opnemen met Liselotte Breitenstein recruiter, tel: +31 6 21 25 14 38.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Liselotte Breitenstein
Corporate Recruiter
m. 06-21251438
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van (Senior) Manager Real Estate Debt Advisory EY Montesquieu bij EY in Amsterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: NET001HC
 
Vacature geplaatst op 19-3-2018 14:19:17