logo

Adviseur Control - Talis


Nijmegen -
Als woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren we ruim 14.000 woningen in Nijmegen en Wijchen. Je zorgt als Adviseur Control voor het samenstellen en analyseren van (bedrijfseconomische) informatie.


Voor het team Bedrijfsvoering zijn we op zoek naar een:

Adviseur Control
36 uur per week

Wie zijn wij?
Als woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren we ruim 14.000 woningen in Nijmegen en Wijchen. We zijn een sociale huisvester. We nemen onze verantwoordelijkheid in het netwerk van wonen, welzijn en zorg. We zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken. We bieden daarmee aan klanten die niet zelfstandig in hun woonbehoefte kunnen voorzien een steun in de rug.

De dynamiek binnen en aandacht voor de corporatiesector is groot. Meer dan ooit heeft Talis oog voor de externe legitimatie. De beheersing van de kwaliteit van de bedrijfsvoering en zicht hebben op de risico’s (en het daarop acteren) bij het realiseren van onze doelstellingen spelen daarbij een belangrijke rol.

Team Bedrijfsvoering
In het team Bedrijfsvoering (circa 26 fte) zijn de teams ICT, Control en Financiële Administratie samengevoegd tot één team. Hierdoor zijn de drie belangrijke rollen in de informatiehuishouding van Talis in één team bij elkaar gebracht. Het team Bedrijfsvoering levert vanuit die positie een bijdrage aan de visie, missie en doelstellingen van Talis door te zorgen voor adequate interne en externe informatievoorziening en verantwoording en bedrijfseconomische analyses en advies.

Wat ga je bij ons doen?
Je krijgt bij ons een veelzijdige en uitdagende functie. Je zorgt als Adviseur Control voor het samenstellen en analyseren van (bedrijfseconomische) informatie. Je stelt op basis van deze informatie analyses en adviezen op waardoor een effectieve besluitvorming mogelijk is. Die bijdrage lever je op verschillende afzonderlijke thema’s, alsmede op het gebied van de planning-en-controlcyclus en externe verantwoording. Denk daarbij aan de begroting, de managementrapportages en de jaarrekening. Je kunt ook op andere controldomeinen ingezet worden; bij Talis worden generieke functieprofielen gehanteerd. De werkzaamheden zijn vaak teamoverstijgend. Daarbij werk je ook binnen het team Bedrijfsvoering nauw samen met jouw collega’s.

Functie-eisen:
Wie ben jij?
Je beschikt minimaal over hbo- werk- en -denkniveau. Ook heb je minimaal enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Dat mag ook buiten de woningcorporatiesector zijn. Een afgeronde wo-opleiding is een pre. Je hebt een grote affiniteit met cijfers. Je kunt als geen ander cijfermateriaal samenstellen en bent in staat op basis van (cijfer-)data begrijpelijke analyses te maken en anderen hierover te adviseren.

Computerprogramma’s waar je niet eerder mee hebt gewerkt maak je jezelf makkelijk eigen. Je communicatieve en contactuele vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je bent flexibel en stressbestendig. Je bent initiatiefrijk, kunt je eigen werk goed plannen en organiseren en je werkt nauwkeurig en zorgvuldig.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in eerste instantie een contract voor één jaar voor 36 uur per week in een dynamische omgeving. Bij goed functioneren is de intentie deze overeenkomst om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een prima salaris (salarisschaal I cao Woondiensten) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Nanouska Hell, procescontroller, via (024) 352 3462. Kijk op www.talis.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Ben jij het talent dat wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk op zondag 3 juni 2018 naar Christine Salters, P&O, Postbus 628, 6500 AP Nijmegen. Je kunt ook mailen naar vacature@talis.nl. De gesprekken met de uit de brieven geselecteerde kandidaten staan gepland op donderdag 14 juni aanstaande. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Nijmegen
Meer informatie:

Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Nanouska Hell, procescontroller, via (024) 352 3462. Kijk op www.talis.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Adviseur Control bij Talis in Nijmegen inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 3-5-2018 15:03:03