logo

Acceptant B Woninghypotheken - Achmea


Amsterdam -
Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen. Je toetst de hypotheekaanvraag aan (eventueel) de NHG-regels en het acceptatiekader.


Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een brede, afwisselende rol en heb jij de ambitie om door te groeien naar bijvoorbeeld de functie van senior acceptant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als acceptant B woninghypotheken ligt jouw focus in eerste instantie op acceptatiewerkzaamheden, namelijk het uitbrengen van het rente aanbod en de eerste beoordeling van de ontvangen zekerheidsstukken. Na completering van het dossier draag je het voor de tweede beoordeling over aan de senior acceptant of acceptant A. Je beantwoordt schriftelijke en telefonische vragen van intermediairs over jouw dossiers en acceptatievragen. 

Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen. Je toetst de hypotheekaanvraag aan (eventueel) de NHG-regels en het acceptatiekader. Je brengt de hypotheekofferte uit en motiveert eventuele afwijzingen. Ook begeleid je het proces van het compleet maken van het hypotheekdossier; je controleert en beoordeelt de ingezonden hypotheekstukken op inhoud waarbij volledig ingezonden dossiers voorrang hebben. Doelstelling gedurende het volledige proces is om een uitgebrachte offerte goed en snel tot een passering van de hypotheekakte te laten leiden. Indien jij ideeën hebt om het proces verder te optimaliseren, dan staan wij daar altijd voor open!

Jouw afdeling

Hypotheken acceptatie

Geen verzekeringen, tóch Achmea! Syntrus Achmea Real Estate & Finance belegt direct voor institutionele vastgoedbeleggers in diverse sectoren in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Tevens treedt Syntrus Achmea Real Estate & Finance op als beheerder van diverse beleggingsfondsen die beleggen in respectievelijk Nederlands direct vastgoed, vastgoedfinancieringen of woninghypotheken of internationaal indirect vastgoed. Met een omvangrijke grondportefeuille en uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, wordt duurzaam gebouwd aan de toekomst van de opdrachtgevers, de huurders en het eigen vastgoedbedrijf.
 
De Business Unit Hypotheken beheert circa € 11,5 miljard aan particuliere en zakelijke hypotheken, verstrekt aan professionele vastgoedbeleggers en –ontwikkelaars. Van de BU Hypotheken maken deel uit de afdeling Woninghypotheken (acceptatie en beheer), de afdeling Vastgoedfinancieringen (zakelijke hypotheken, accountmanagement en beheer) en de afdeling Bijzonder Beheer (vastgoedfinancieringen en particuliere hypotheken). De totale afdeling bestaat uit 50 collega's en het team bestaat uit 30 collega's. 

Jouw achtergrond

Wat jou uniek maakt als Acceptant B Woninghypotheken

Bij voorkeur functioneer je op hbo niveau (in ieder geval beschik je over minimaal een mbo+ werk- en denkniveau) en heb je circa 3 jaar relevante hypothecaire werkervaring opgedaan bij een hypotheekverstrekker of intermediair. Communicatief ben je sterk. Jouw enthousiasme en servicegerichtheid zorgen voor tevredenheid bij ons intermediair.
Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht, positief ingesteld, pro actief, overtuigend en doortastend. Je bent in bezit van WFT Basis en WFT Hypothecair Krediet, dan wel studerend hiervoor.

Dit is achmea

Wat wij bieden

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dat betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft wat de klant werkelijk nodig heeft. Als maatschappelijk betrokken organisatie hebben we naast aandacht voor onze klanten, ook aandacht voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Een functie voor 36 uur per week met standplaats Amsterdam (naast station Sloterdijk). Je kunt eventueel op zeer korte termijn starten en 32 uur per week werken behoort eventueel tot de mogelijkheden.
  • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%). Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.
  • Elk jaar opnieuw de keuze voor meer of minder uren werken, afhankelijk van je aantal werkuren en de mogelijkheden op de afdeling.
  • Je krijgt korting op je ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis
  • Je krijgt korting op schadeverzekeringen die je afsluit bij Centraal Beheer en Interpolis
  • Wanneer jouw heenreis meer dan 10 kilometer bedraagt, ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten.
  • Je neemt deel aan de Achmea pensioenregeling (middelloonregeling).
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die voor jou als specialist relevant zijn.

Een leuke en afwisselende functie in een professionele en zeer collegiale werkomgeving.

Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kan je je daarvoor wenden tot Sjoerd van der Ven, teammanager Acceptatie Woninghypotheken bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Email: Sjoerd.van.der.Ven@achmeavastgoed.nl . Telefoon: 06 10 53 57 39. 

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Wilco Blad
Corporate Recruiter
m. 06 830 941 10
E-mail

 

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Acceptant B Woninghypotheken bij Achmea in Amsterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 7-12-2019